Джони Деп се завръща във "Фантастични животни"

Джони Деп може да се завърне в следващата част на хитовата поредица „Фантастични животни“, след като спечели делото за клевета срещу Амбър Хърд, обяви Мадс Микелсен, цитиран от БГНЕС.

Звездата от „Карибски пирати“ изигра образа на Гелърт Гринделвалд в спинофа и предисторията на филмовата поредица за Хари Потър, но по-късно беше заменен от Микелсен.

Деп беше помолен да се оттегли една седмица след началото на продукцията на третата част от поредицата „Фантастични животни: Дъмбълдор“ през 2020 г., след като загуби дело за клевета срещу „Sun“, който го нарече „бияч на жени“.


Сега, след като отново спечели широко разгласеното дело за клевета срещу Хърд заради нейна статия във „Washington Post“ от 2018 г., шансовете той да се завърне във франчайза се увеличават.

В интервю за „Deadline“ Микелсен заяви: „Очевидно е, че сега курсът се е променил – той спечели делото, така че нека видим дали ще се върне. Може би. Аз съм голям фен на Джони. Мисля, че той е невероятен актьор, мисля, че върши фантастична работа. Така че не бих могъл да го копирам. Това би било творческо самоубийство“.

„Феновете му са много, много мили, но и много отдадени. Не общувах твърде много с тях, но можех да разбера защо са им разбити сърцата“, допълни той.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *