Как се променя животът, след като заживеем заедно?

Социологическо изследване разкрива, че мъжете не сме чак такива маниаци на тема секс, за каквито обикновено ни смятат. Няма данни дали мислим за спалнята всяка минута, но вече е установено колко време на ден бихме желали да прекарваме в интимни занимания.

Според резултатите от проучването, силният пол иска да прави секс по около 4 часа на ден. Според същото изследване господата са съгласни да се трудят до 3 часа и половина.

В допитване проведено от Unilever Compressed, участниците е трябвало да опишат как си представят своя идеален ден


Какво искат да чуят жените?

Така излиза, че мъжете биха се чувствали най-добре, ако отделят по 4 часа за секс, 3.5 за работа, също толкова за разговори с близки хора, а в грижа за себе си господата са склони да жертват около 30 минути дневно.

От същото изследване разбираме, че 64% от мъжете използват смартфоните си, докато са в тоалетната, а 70 на сто от господата споделят, че биха искали да имат по-малко приятели, за да разполагат с повече време за себе си. 

38% от анкетираните отделят от времето си, за да се занимават с тренировки. Около 20 на сто от участвалите в допитването споделят, че използват пътуването от дома за работа и обратно за изучаването на чужд език или за получаването на други знания.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.