Škoda Karoq

Напълно освежената Škoda Karoq вече може да бъде конфигурирана и поръчана.

С тази актуализация четири години след пускането на пазара на модела, вече се предлага „допълнително развит дизайнерски език“ според дъщерното дружество на VW, както и нови технологии, които намират своя път в компактния SUV.

По-малкият брат на Kodiaq беше вторият най-често продаван модел на Škoda в света през 2020 г. и през първите шест месеца на 2021 г. след Octavia.


В допълнение към по-широката, вече шестоъгълна решетка, по-тесните светлини отпред и отзад, както и аеродинамично оптимизирани алуминиеви джанти, има поставени нови визуални акценти.

Вътре вече има нова тапицерия направена от устойчиви материали. Използват се и нови технологии, като главните LED фарове Matrix, които се предлагат за първи път в Karoq, и разширена гама от асистиращи системи.


Задвижването се осигурява от три бензинови TSI двигателя и два TDI турбодизела с мощност от 110 до 190 к.с. Няколко агрегата могат да се комбинират със задвижване на всички колела.

В допълнение към линиите оборудване Active, Ambition и Style, Karoq също се появява като специален модел Tour и в дизайнерската линия Sportline, която е насочена към по-динамичен външен изглед на модела.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.