Б.Т.Р.

Легендарната БГ рок банда – Б.T.Р. ще представи специален предпремиерен концерт в София – на 26 юли в парка на Военна академия.

Началото е в 20:30 часа, а билетите за него се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg, на цена от 25 до 40 лева, според мястото.

В него за първи път музикантите ще представят пред публика някои от чисто новите си парчета, които ще бъдат част от предстоящия им албум. В сет-листа за концерта ще бъдат включени, разбира се, и най-големите хитове на бандата през годините, а специален, емоционален акцент в него ще представлява и акустичен сет с най-любимите на феновете песни.


На 26 юли в парка на “Военна академия” ще има и гост-вокалисти, издават от Б.Т.Р., а имената им ще бъдат обявени допълнително.

Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец”, бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС.

При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу Ковид-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.