Учени: Сексуалните ни навици зависят от поведението на майките ни

Когато намерите своята половинка, съзнанието ви мигновено се трансформира. Започвате да мислите повече за нея, отколкото за себе си. Стараете се да изглеждате добре, да се държите на ниво, да я впечатлявате.

Ходите на ресторанти, водите я на кино, прекарвате колкото се може повече време заедно. И сякаш това никога няма да ви омръзне.

Това е фазата на влюбването. Тогава всичко е розово и върви по ноти, носите се по течението, а животът ви е толкова прекрасен, както никога досега


Кои храни и напитки пречат и помагат на потентността?

Но какво се случва после? И какво трябва да направите, за да се “обичате с отворени очи“? Ако искате да разбере как да поддържате огъня постоянно, просто продължете да четете.

И така. Периодът на влюбването се слави с много усмивки, големи дози щастие и страст. Но какво се случва след това? Малко по-малко започвате да опознавате човека, който е до вас. Появяват се различията, нещата, които не ви харесват у другия, и започвате да се чудите дали не сте сбъркали с нещо.

Истината обаче е друга, както се казва в малкия принц: „Истински се вижда само със сърцето, най-същественото е невидимо за очите“. На този принцип работи и любовта. За да разберете дали наистина обичате един човек, трябва да го видите във всяка една светлина и да го приемете. Без да го сочите с пръст и без да го упреквате.


Всяка любов е различна, така както и всеки човек. Когато започне фазата на опознаването, идват и скандалите. Това се случва, защото допреди вие сте виждали човека в една друга светлина, но сега обстоятелствата са малко по-различни и всъщност започвате да опознавате истинската му същност. А какво точно трябва да направите, за да запазите огъня бурен?

Танцувайте танго! И в преносен и в пряк смисъл. Тангото е танцът на любовта, страстта и разбирателството. В тангото единият води, а другият го следва. Така трябва да е и с любовта ви. Да се водите заедно, без да се настъпвате, стискате и блъскате. Няма по-добър, няма по-голям! Вие сте равни и в тангото, и в любовта.

Да се обичате с отворени очи, означава да знаете всичко един за друг, да се познавате до болка, да сте искрени и да обичате всичките недостатъци на човека отсреща. Това е истинската любов, която не търси нищо в замяна. Защото знае, че щом е дала, вече е щастлива! За да се обичате с отворени очи, трябва да обичате на първо място себе си, да се харесвате такива, каквито сте, и да сте се научили да не съдите за книгата по корицата.

Защо сутрешният секс е особено полезен?

Търпение, постоянство и разбира се, много любов трябват, за да запазите огъня завинаги бурен, така както в началото!

И не забравяйте да бъдете романтични джентълмени. Жената до вас със сигурност ще го оцени! Обичайте се с отворени очи и ще преоткривате истинската любов отново и отново. А за тези от вас, които желаят да разберат повече и навлязат още по-дълбоко в любовта, задължително прочетете книгата на Хорхе Букай „Да се обичаме с отворени очи“!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *