„King’s Man: Първа мисия“ идва с джентълменство и шпионски екшън

Снимка: © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.
King's Man: Първа мисия

Този декември една от най-атрактивните и нестандартни поредици в шпионския жанр се завръща на големия екран със сериозна заявка за нова вълнуваща история, колоритни герои и зрелищен екшън.

King’s Man: Първа мисия ще ни отведе в Англия по времето на Първата световна война, ще разкаже за кървавото начало на легендарната агенция Kingsman и ще ни направи свидетели на епична битка между силите на доброто и злото, каквато не сме виждали до момента.

След успеха на първите две части – “Kingsman: Тайните служби“ (2014) и „Kingsman: Златният кръг“ (2017), начело на „King’s Man: Първа мисия“ отново застава режисьорът и сценарист Матю Вон.

Интелигентно преплитайки елементи от различни епохи, исторически факти и измислица, филмътдава възможност на Вон да развие неподправения си авторски почерк в нова, свежа посока, ползвайки вдъхновение от класики като „Мъжът, който искаше да бъде крал“ и ненадминатите епоси на Дейвид Лийн Лорънс Арабски и Доктор Живаго.

King’s Man: Първа мисия“ ни връща към корените на първата независима шпионска агенция, работеща на най-високо ниво на дискретност и чиято нестандартна дейност е едновременно изискана и брутална, цивилизована и безмилостна. Когато най-безскрупулните злодеи и престъпни гении в историята, сред които Распутин, Мата Хари, Ерик Ян Ханусен и Вилхелм II, се събират, за да планират война, която да избие милиони хора, съдбата на света пада върху плещите на млад джентълмен, който влиза в надпревара с времето, за да предотврати драматичния изход от събитията.

King's Man: Първа мисия

Тайни общества, нестандартни джаджи и оръжия, фантастични злодеи, много хумор, сложни бойни сцени, впечатляващ екшън и разбира се, много стил и добри обноски – в „King’s Man: Първа мисия“ феновете ще открият всички елементи, превърнали се в запазена марка на поредицата. Едновременно с това филмът предлага смел и иновативен поглед към шпионския жанр и историята на ХХ в. и ще допадне и на зрителите, които за първи път ще се срещнат с джентълмените-шпиони от Kingsman.

Сценарият на „King’s man: Първа мисия“ е дело на Матю Вон и Карл Гайдушек (Забвение), по мотиви от комикса The Secret Service на Марк Милар и Дейв Гибънс. Звездният актьорски състав на филма включва Ралф Файнс, Джема Артъртън, Рис Ифанс, Харис Дикинсън, Джимон Унсу, Матю Гууд, Том Холандър, Даниел Брюл, Чарлс Данс и др. Продуценти са Дейвид Рийд, Адам Болинг и Матю Вон. Изпълнителни продуценти са Марк Милар, Дейв Гибънс, Стивън Маркс, Клаудиа Вон и Ралф Файнс.

King’s Man: Първа мисия“ ни предлага по-различното шпионско приключение от 24 декември само в кината и IMAX.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *