Лятно сафари в ефира през юли
Евтини самолетни билети

Този юли всеки ден най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World – Viasat Nature – показва недокоснатата природна красота на Африка, континент с колосални пейзажи, който е дом на някои от най-емблематичните и невероятни диви животни в животинското царство.

Това е континент на крайности, с внушителни планини в Танзания и Кения, отдалечени блата в Окаванго, обширната Голяма рифтова долина и най-горещите температури на Земята.

Рубриката на Viasat Nature „Лятно сафари“ започва ударно на 2 юли, събота, с маратон на „Величествената Африка“ от 15:35 часа. Ще отбележим международния ден на сурикатите – 3 юли, неделя – с маратон на цялата поредица „Имението на сурикатите: Възходът на империята“ – от 10:00 часа.


Не пропускайте и „Страна на големи котки“, в който три могъщи лъвски клана в долината на р. Луангва се борят, за да завладеят земята и защитят малките си, докато опасностите ги дебнат на всяка крачка. Когато температурите се повишават по време на сухия сезон, всеки триумф и трагедия се виждат ясно. Дали лъвовете ще се справят с трудностите и ще преживеят най-голямото предизвикателство в живота си? От 4 юли, всяка делнична вечер от 22:00 часа.

От 4 юли, понеделник, след 22:50 часа почитателите на „Джурасик парк“ могат да проследят рубриката „Юрска зона“ с предавания като „Атънбъро и гробището на мамутите“, „Мистерията на гигантите от ледниковата епоха“ и още.


Величествената Африка
Маратон в събота 2 юли от 15:35 часа
От 17 юли, всяка неделя в 15:00 часа

Дивите нецивилизовани райони на недокосната естествена Африка са обширни, красиви и със спиращи дъха гледки, но са пълни също с угрози, бруталност и опасности.

На изток – дом на най-активния вулкан в Африка и някои от най-населените реки и плодородни земи на континента – до безплодната безкрайна пустиня на Намибия на запад. Посещаваме равнините Самбуру в Кения и правим обиколка из долината Луангва, известна още като „царство на лъвовете“… това е пътуване, което не трябва да пропускате!

Това не е земя, където да бъдете сами – използвайте случая да видите колосалните пейзажи и неизследваните чудеса на континента от удобството на дома си. Това е сериал, препълнен с драми и събития от животинското царство…

Имението на сурикатите: Възходът на династията
Маратон в неделя 3 юли от 10:00 ч.

Култовите сурикати от пустинята Калахари с нов телевизионен дом

За да отпразнуваме Световния ден на сурикатите, ви каним на цял ден, изпълнен с радостни моменти с любимото ни семейство сурикати. Това е сапунена опера с една разлика – главните герои са високи само 12 инча, живеят в дупки под земята и ядат червеи, насекоми и гущери. Опознаваме всеки отделен характер толкова отблизо, колкото всяка звезда в сапунена опера, но тук отношенията, ражданията, смъртните случаи и конфликтите са реални. Този завладяващ сериал продължава сагата за драматичната история на три семейства сурикати, потомци на Флауър, легендарния матриарх на сурикатите; съседи и съперници от същата кръвна линия са принудени да се борят за храна и ресурси в среда, която претърпява големи промени: пустинята Калахари в Южна Африка.


Рубрика: Юрска зона
Всеки делник, от понеделник 4 юли в 22:50 ч.

Присъединете се към нас това лято в едно вълнуващо приключение – пътуване във времето в свят, където все още съществуват смъртоносни динозаври, ходещи китове и огромни вълнести мамути. Представете си, че се разхождате сред тези огромни същества и опознайте по-отблизо ежедневния им живот, но помнете да не се приближавате твърде много! Програмата за това приключение включва „Мистериите на изгубените гиганти“, „Вълнест мамут: Аутопсията“, „Мистерията на гигантите от ледниковата епоха“, „Когато китовете ходеха“, „Неразрешен случай с динозавър“ и „Възходът на бозайниците“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.