Легендите на утрешния ден
Евтини самолетни билети

Когато героите не са достатъчни, светът се нуждае легенди

Най-новият шести сезон на американския супер хит „Легендите на утрешния ден“ (Legends of Tomorrow) се завърта от 17 януари (понеделник) в „Часът на супергероите“ по bTV Action. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 19:00 ч.

В новите епизоди легендите ще трябва да спасят историята от враг, какъвто не са срещали в миналото или бъдещето никога досега.


Легендите на утрешния ден

Съкапитаните на кораба са се справили с всякакви чудовища и злодеи от Ада, но този сезон те ще се изправят пред нещо още по-предизвикателно – космически извънземни

За да се справят с новите злодеи, които отвличат капитан Сара Ланс, легендите присъединяват към екипа си нов член – жена, която е била отвлечена от извънземни, когато е била дете, и се предполага, че има опит, с който да помогне на отбора да победи своите междугалактически врагове. Но дали това в действителност е така – зрителите ще разберат от 17 януари в новия шести сезон на „Легендите на утрешния ден“ по bTV Action.


И в новия сезон зрителите ще се насладят на брилянтната игра на Кейти Лоц (в ролята на капитан Сара Ланс / Бялото Канарче), Тала Аше (Зари Томаз / Зари Тарази), Джес Макалън (капитан Ейва Шарп), Оливия Суон (Астра Лоуг), Адъм Цекман (Гари Грийн), Ейми Луис Пембъртън (Гидиън), Ник Зано (Нейтън Хейууд / Стоманата), Доминик Пърсел (Мик Рори / Гореща Вълна), Мат Райън (Джон Константин) и Шаян Собиан (Бехрад Тарази).

В ролята на преговарящата с извънземните Есперанса Крус влиза новоизгряващата звезда Лисет Чавес, която получава номинация на латиноамериканския „Златен глобус“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.