Новите мистерии на Мис Фишър
Евтини самолетни билети

Секси, свеж и изпълнен с криминални загадки. Такъв е и вторият сезон на култовия австралийски сериал „Новите мистерии на Мис Фишър“.

Световната премиера беше през юли, а от този декември феновете на Перигрин Фишър могат да гледат новите ѝ приключения по FOX Crime.

Във втори сезон, докато престъпленията продължават да нарастват по улиците на Мелбърн през 60-те години, нашият детектив, която никога не казва „никога“, се заема с най-големите мистерии, с които се е сблъсквала досега.


Новите мистерии на Мис Фишър

Тя се опитва да съчетае едновременно любовта, кариерата и живота на авантюрист. Точно когато ухажването между Перигрин и благородния полицай Джеймс е в разгара си, желанието му за брак ги изправя пред кръстопът, който може да ги отведе в различни посоки.

След смелите им съвместни усилия за разрешаване на различни случаи в магазини, телевизионни студиа и кулинарни училища в първи сезон, Перегрин, Джеймс и останалата част от екипа продължават пътешествията си към себеоткриване, опитвайки се да се справят с някои предизвикателни въпроси за ролята на мъжете и жените в променящия се свят.

Те са изправени пред забавна смесица от мистерии, които включват случаи за сексуална свобода, стюардеси, семейни предразсъдъци, изложения на кучета, войни на тийнейджърски банди, боулинг зали, надпревара с гълъби и други, а за завършек на сезона ще има и убийство на новогодишно парти.

Новите мистерии на Мис Фишър, сезон 2
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часаКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.