Фарго

Ако все се лутате из търсачките на сайтовете за филми, сте попаднали на правилното място!

Представяме ви топ заглавията от каталога на HBO, които категорично и безрезервно са грабнали душите на хиляди киномани по света.

И… дано сме ви полезни! Може пък да си намерите някой нов сериал за идните студени дни и да станете част от феновете, завладени от него.


„В сенките“

Сериал за феновете на крими трилърите. Това е история за мъж, навлязъл в опасния свят на букурещката мафия. Принуден да води двойнствен живот, той събира дългове за могъщ гангстер и е шофьор на такси. Релу не успява да не намеси и семейството си, опасни битки, в които лесно може да загуби.

„Туин Пийкс“

Сериалът на Марк Фрост и Дейвид Линч проследява разследване за убийството на млада и популярна гимназистка от дърводобивното градче Туин Пийкс. Федерален агент Дейл Купър се заема с навлизането в дълбоките му тайни.


„Златен живот“

Унгарският сериал разказва за семейство, което най-после заживява мечтания живот, но зад това се крият далеч по-тъмни неща от щастието и любовта.

„От Земята до Луната“

Документален сериал, продуциран от Том Ханкс, носител на награди „Еми“. Историята проследява в 12 лимитирани серии за раждането и развитието на космическата програма на Щатите за периода 1961-1972 г.


„Фарго“

Сериалът е вдъхновен от филма, спечелил „Оскар“. Отново история за семейни ценности, изместени на заден план, опасен живот, мафия. Съперничество между двама братя, което лесно може да погуби връзката им.

Вижте Сериалите на HBO, които си заслужава да изгледате (част 2)
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *