флирта

Все слушаме какво да направим, за да е успешна свалката. Колкото хора, толкова мнения как е най-добре да се подходи.

За всичко обаче е нужна практика. Индивидуалният подход на всеки си остава най-голямото оръжие без значение дали свалката ще е с цел търсене на любов, нова връзка или просто секс.

Някои мъже бързо се ориентират в тази сфера и започват да жънат успехи на любовния фронт, докато други не спират да се лутат в търсене на правилния подход. На всеки обаче се е случвало да се запита „Какво да правя?“ или даже по-скоро „Какво да не правя“.


Не чакай тя да направи първата крачка

Често се случва да не сте достатъчно уверени, за да предприемете нещо за започване на флирт. В такъв случай си казвате, че ако жената има симпатии, то тя със сигурност ще направи първата крачка. Не казвам, че грешите, но това е едно от нещата, които бих ви посъветвала да не правите. Въпреки схващането, че вече не трябва мъжът да прави първата крачка, остава това, че жените обичат да бъдат ухажвани и да им обръщат внимание.

Те ще бъдат самостоятелни и независими във всяко друго отношение. Тоест ще има моменти, в които да им отстъпите място да изявят своята сила, но това място определено не е предприемането на първа крачка по време на свалка. Тук действайте вие. И не му мислете твърде дълго, чакайки подходящия момент, защото е възможно той никога да не дойде.

флирт

Не използвай изтъркани фрази

По принцип ми се струва ненужно да споменавам нещо за изтърканите фрази. Уж на всички ни е ясно, че няма никакъв смисъл да подходиш към свалка с фразата „Заболя ли те, като падна от небето“. Освен ако… не си умел шегаджия и не си измислил перфектната шега с тази фраза. И все пак, не рискувайте. Има далеч по-нормални начини да започнете разговор и да направите добро впечатление. „Здравей“ е един от тях. Само не забравяйте, че говорите с жена. Да не вземете да се приближите до нея с нахъсана походка и да изстреляте „Как е, братле?“. Опитайте се да говорите нормално. Без излишно напрежение и определено без изтъркани фрази.

Не нахалствай

Да предположим, че дотук всичко е минало перфектно. Направили сте първата крачка и сте избегнали изтърканите фрази. Подходили сте нормално към момичето и… проблем. Тя ви отговаря едносрично, а ако е възможно дори не отговаря. Опитвате пак. Задавате въпроси и получавате като отговор „мхм“, „да“ и срамежливо кимане с глава. Най-добре запазете репертоара си за друга дама. Не нахалствайте излишно. Ако виждате, че разговорът не се получава, няма нужда да измъчвате и себе си, и нея. Бъдете любезен без значение, че си тръгвате. Ако дамата иска да останете, то тя със сигурност ще ви го покаже.


Не се подигравай

Стигнали сте на следващ етап от свалката и вече водите разговор. Опитвате се да бъдете забавен, но не знаете какво да кажете. Е, не е добър вариант да започнете да обсъждате женските умения за паркиране. Разбрахте ме, нали?! Все пак искате да направите добро впечатление. Не искате да останете в главата на момичето като „Онзи, който си мисли, че жените не могат да карат“. Понякога дори се случва вие да не приемате това, което казвате като подигравка, а като съвсем безобидна шега. Възможно е и от другата страна да се приеме така. Но как може да сте сигурни.

Предполага се, че става въпрос за човек, с когото не сте в много близки отношения, а често даже не се познавате. Представете си момичето да не разбере вашето чувство за хумор и „забавното“ ви подмятане относно неумението на жените да паркират да бъде прието чисто и просто като подигравка. Това определено ще ви изиграе лоша шега по време на флирта. Опитайте се да ограничите подигравателните коментари, както към момичето, така и към околните, колкото и забавни да ви се струват.

Силиконов или пластмасов калъф за телефон?

Без непрестанното „здр, кп“

Дотук добре. Взели сте телефонния номер на момичето или вече сте приятели във Facebook. Чудесно! Задължително и пишете. „Здр, кп“ – отговор няма с часове. Накрая получавате отговор „нищо“, без ответен въпрос. Окей, казвате си, не е в настроение или има работа точно в този момент. Напълно възможно. Опитвате пак на следващия ден „Здр, кп“. Seen. Чудите се дали да опитате пак. Отговорът е, не. Ако момичето е имало желание да ви отговори, със сигурност щеше да намери няколко минутки. Не е необходимо да я засипвате с нежелани „кп“, оставени без отговор. Не е приятно и за вас, и за нея.

В крайна сметка, не отговорих на въпроса „Какво да правя по време на свалка“, но пък очертах границите на „Какво да НЕ правя“. Подчертавам границите, защото всеки от нас е различен и следователно подходът към всекиго ще е индивидуален.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *