жените

Ако сте мъж, който отчаяно се опитва да разбере нежната си половинка… Който непрекъснато се мъчи да разчете знаците, които тя му дава… И който си мечтае за това да знае какво искат жените – е тогава сте попаднал на точното място, в точното време!

Всъщност жените хич не са сложни същества, нито пък са змии или вещици. Просто се държат така, както се държат към тях. Нали знаете поговорката, че каквото си постелиш, на това ще легнеш? Ами женските половинки са големи нейни привърженици.

Общо взето жените обичат да бъдат забелязвани, ухажвани и обгрижвани. За да впечатлите една дама, най-важното е да бъдете себе си. Колкото и клиширано да ви звучи, това е самата истина. Жените не обичат изкуствените позьори, такъв тип мъже подминават с лека ръка.


любимата жена

Обръщайте внимание на малките жестове, забравете за материалните подаръци. Дори да ви изглежда, че повечето жени днес се интересуват от лукса и финансовото състояние, което притежава мъжа, повярвайте ми, всяка една от тях си мечтае да бъде принцеса от приказките. Решението е да я направите такава с най-простичките човешки жестове. И със сигурност ще разтопите леденото ѝ на външност сърце!

За да разбере какво всъщност иска една жена, трябва да четете между редовете. Дамите искат мъжа да направи първата крачка, да ги покани на кафе, на вечеря или на кино. Жените очакваме джентълмените винаги да имат план за развлечение. Също така, нежните половинки обожават да получават комплименти. Желателно е да ѝ казвате колко е красива всеки ден. Да забелязвате новата ѝ прическа, новия маникюр или новите ѝ дрехи. И да ѝ казвате колко добре изглежда така.


Жените обръщат внимание на детайлите и очакват същото от мъжете. Въпреки че джентълмените са по-разсеяни и рядко забелязват новата чанта на жена си, повярвайте ми, само може да спечелите от усилията, които ще положите, за да видите новата придобивка!

Освен това дамите обичат малките романтични изненади. Тук не говорим за скъпи бижута, вечери, букети от 100 рози и прочие. Просто ѝ покажете, че сте отделили от времето си, за да я накарате да се почувства добре. Например може да сготвите и да украсите масата, да я изведете на разходка в природата, като предварително сте планирали пикник или просто да ѝ звъннете по средата на деня, за да я чуете. Може да ви звучи странно, но жените забелязват тези малки жестове на обич!

Има ли приятелство между мъж и жена?

Друг изключително важен съвет: Не се опитвайте да надделявате по време на спор! Ако смятате, че сте прави, просто се опитайте да го обясните по-деликатно, а в крайна сметка, ако не успеете да убедите жена си в своята теза, най-добре е да прекратите разговора. Не е нужно да се ядосвате или скарате. Запомнете, че вие сте заедно, защото се обичате и не сте един срещу друг. Кажете по едно „извинявай” и нека всичко бъде наред.

И не на последно място – обръщайте ѝ внимание! Говорете с жената до вас, разпитайте я как е минал денят ѝ. Разберете нейните интереси и намерете общо хоби, това ще ви сплоти и ще прекарвате времето си заедно, правейки нещо смислено. Общо взето опознавайте дамата на сърцето ви всеки ден, грижете се за нея и тя ще ви се отблагодари със същото, даже повече!

Жените са нежни и мили същества, когато се отнасяте добре с тях. Освен това те са толкова нужни на света, колкото въздуха или водата. Внасят пъстрота, красота и доброта във вашите животи и освен това даряват живот. Затова, мъже, пазете дамите си и се грижете за тях!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *