мрежите

Случвало ли ви се е да бъдете отхвърлен от някоя жена в социалните мрежи? Ами блокиран? Ако отговорът на тези въпроса е „Да“, продължавайте да четете.

В днешно време онлайн пространството е водещата медия. И то не просто медия, от която да се информираме, а такава, която сближава. Всички ние имаме регистрация поне в едно приложение, било то Facebook, Instagram, Twitter.

Стремейки се да бъдем интересни в социалните мрежи, понякога е възможно да се изгубим в тях. Без да искаме да станем досадни и накрая намеренията ни да бъдат грешно възприети, особено от нежния пол, който с годините става все по-претенциозен към мъжката част от света.


Facebook

Със сигурност, ако сте необвързан, ви се иска да имате готин социален профил, който да ви осигури път към женските сърца по възможно най-лесния начин. Често обаче не знаем какви са стъпките за това да бъдем професионалисти в изграждането на нашия Facebook или Instagram фийд.

Сега ще ви накарам да се замислите – коя снимка според вас ще ви направи да изглеждате по-секси: снимка от някое ваше приключение, снимка от тоалетна на дискотека или снимка на вашия…? Ако веднага сте се сетили за снимката си от разходката до Рилските езера, сте на правия път! Според проучвания жените са привлечени към мъже, които са готови да се забавляват на макс.

Приключенски тип мъже са в пъти по- атрактивни от такива, на които всяка от публикациите е селфи от тоалетната на някоя дискотека. Като с това стигаме до следващия съвет, с който да направите профила си по-професионален. Ако досега сте си мислели, че жените постоянно „ровят“ за селфита – спрете веднага! Дамите харесват да си правят, да, обичат да разглеждат и такива на мъже, които са се постарали да се сдобият с най-уникалното селфи на Земята, но прекаленото постване само на такива снимки може да доведе до отегчение от страна на нежния пол.

Защо смартфоните ни състаряват?

Учени дори твърдят, че мъже, склонни към постоянното правене на селфита, са и такива, които са податливи на това да се превърнат в нарцистични социопати. Бързо сега отидете да прегледате излишните снимки.

А случвало ли ви се е да си имате приятелка и точно когато сте щастливо обвързан и публикувате постове заедно, да ви обръщат внимание повече жени, отколкото когато сте сам? Е, не, не сте луди, спокойно. Според проучвания мъжете стават автоматично по-забележими, ако имат снимка с красива жена. Така че, ако имате някоя близка хубавица, публикувайте си снимка с нея и забележете как дамите ще започнат да ви обръщат внимание.

Хората на XXI век сме социални същества. Вярваме на всичко, което виждаме в мрежата, затова много внимавайте и за още нещо – колко от вашите снимки са самостоятелни и имате ли публикация с вашите приятели. Защото все пак искаме да развием готин професионален профил, покажете, че сте забавен. Жените намират за привлекателно мъжете да имат много приятели, да си личи, че са широкоскроени. А ако притежавате и домашен любимец – тогава сте уцелили десетката. Доказано е, че хората с животни издават усещане за отговорност и сигурност.

Куче или котка?

Един от най-важните съвети, който много голяма част от мъжката аудитория не спазва, е да не лайквате всички снимки на една дама, на която искате да привлечете вниманието. Нейна снимка от 2013 г. с русите ѝ кичури, която по-скоро я кара да се чувства зле, че е забравила да изтрие – по- добре да пропуснем! Все пак целта ни е да изглеждате като потенциални партньори, а не като някое фен момченце, което харесва всяка една стара публикация.

Чувството за хумор, разбира се, и до ден днешен остава едно от най-важните качества за спечелването на дамското сърце. Поработете над описанията на снимките си. Все пак на всички ни е омръзнало да виждаме „brat za brata; za riba; hranata prai borbata“ и т.н.

И за финал, но на последно място оставяме и препоръката да следите за обратната връзка по време на вашата комуникация с някоя дама. Покажете, че се интересувате от нея, но не се превръщайте в наглия пич, който не напуска личните ѝ съобщения, като ѝ пишете през една минута. Ако все пак няма обратно „Здравей“, „Добре съм, ти как си?“ или „Искам да се видим, в колко часа да съм готова?“ не настоявайте, а продължете с живота си напред. Никога не знаем какво е в главата на една жена. Но със сигурност няма и да разберете, ако след като ви е показала, че няма интерес към вас, вие продължите да и досаждате с въпроси от рода на „kopr?“.

Социалният ви профил в онлайн пространството е вашият билет за пътуване из женските съзнания. Приемете го като ваше CV. Ако нямате достатъчно богат опит и изглеждате непрофесионално, никоя себеуважаваща се дама няма да ви вземе насериозно. Приятно скролване!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.