Завладяваме Марс, но... лишаваме децата си от секс
Евтини самолетни билети

Самочувствието ти е до небето и си мислиш, че няма кой да ти го свали? Уверен си в уменията си и си убеден, че няма нещо, което да не ти е ясно…

От © Мустак сме ти приготвили точното решение – проверка на знанията!

Само че не по история или география, а именно по едно от най-важните неща за жените – целувките.


Как да се радваме на невероятен секс?

Тя се приближава за целувка… накланяш главата си:

1. Наляво?

2. Надясно?

Едно странно проучване гласи, че 2/3 от хората по света накланят главите си надясно по време на целувка. Придържай се към статистиките, за да е по-малко вероятно да си сблъскате носовете!

Контактът е направен… А сега какво?

1. Луди езици?

2. Френска целувка?

Ако имаш намерение да влизаш в листата на „Топ целувач“, тук отговорът е 2 – френска целувка. Още по-странни проучвания показват, че по-голямата част от дамите предпочитат целувките да са леки и не агресивни. Започни бавно и запази езика си за после, все пак не си санбернар.

Захапването на устната е секси…

1. Вярно?

2. Грешно?

Учените (вече най-странните!) твърдят, че лекичко хапане всъщност придава вълнение на процеса. Просто се увери, че на половинката ти това се харесва, преди да преминеш на тотален режим „Дракула“.


Време е за език…

1. Мушкаш го като меч?

2. Въртиш го като пералня?

Не си гущер или поне така си мислим. Завъртай езика си нежно и бавно във всякакви посоки.

Кога знаеш, че си прекалил с езика…

1. Тя спира целувката?

2. Лицата ви са мокри?

3. Имаш нужда да дишаш?

4. Хората ви гледат странно?

Всичко изброено!!! Езикът е забавна част от целувката, с която обаче трябва да се внимава. Не всеки обича да бърше локви от кожата си.

„Натискането“ винаги води до секс…

1. Вярно?

2. Грешно?

Разбира се, че не! Докато мъжете обикновено си мислят, че преплетените езици са предпоставка за леглото, жените са на обратна вълна. Психиката на потенциалната половинка „изучава“ алфа партньора именно чрез целувката. Уверете се кога е правилният момент и не асимилирайте всяка целувка като предложение за спалнята.

целувката

Поздравления! Ти доказа, че си нормален и оценката ти е много добър 5, защото винаги може повече! Сега се опитай да не объркаш и това, а само да просперираш в действията си. Пожелаваме ти неспирни целувки и безброй задъхани моменти!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.