Защо СПА центровете не са подходящи за срещи?

СПА центърът е място за релаксиране и удоволствие. Място, където се грижите за доброто си състояние. Защо да не заведете гаджето си или момичето, по което си падате на среща там? Това може да е добра идея и да ви докара доста точки пред мацката, но има някои неща, които да обмислите преди да се втурнете.

Цената

Няма нищо евтино в такъв вид среща. И дори, ако отидете като двойка, ще прекарате доста малко време заедно. И всичко това на цена от стотина лева преди да затворите вратата от външната страна. В повечето центрове има малки общи стаи, които изобщо не са романтични. Да не говорим за усамотени.

Ако никога не сте стъпвали в такъв център, общата стая се състои от няколко дивана и столове. Вероятно има плодове и чай. Там е тихо и се използва като място, където да изчакате следващата си процедура. А стаите, където се провеждат процедурите, обикновено са разделени на мъжки и женски.


Ревността

Трябва добре да обмислите колко е ревнива половинката ви, а и вие. На хартия идеята за масаж може да ви се стори идеална. Но помислете пак, че трябва да платите за нещо, което ще ви се случи поотделно. Как ще се почувствате, представяйки си как друг мъж масажира приятелката ви? A и вие със сигурност, ще предпочетете да ви масажира момиче. Това колко ще зарадва момичето до вас? Дори да няма скандали от ревност, ще има смут… което не е желаният резултат, нали?

Така че, ако ви се ходи на СПА, отидете сам. Ако на приятелката ви ѝ се ходи, изпратете я. След това ще ви се отблагодари подобаващо. Така ще спестите и пари. И всички ще са доволни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *