Мъжете замениха маските срещу Ковид-19 с бандани

бандани

Живеем в напрегнати дни, когато опасният вирус на Ковид-19 върлува навън. Обществото се страхува, а здравните органи предупреждават, че носенето на маски в търговски обекти и други обществени сгради, е задължително.

Силният пол обаче намери алтернатива на скучните и еднообразни маски и ги замени с добрата стара бандана, която познаваме от каубойските филми, както и от градската мода при скейтърите и почитателите на хип-хоп културата.

Какви видове бандани има и кой ги използва, можете да прочетете по-долу в тази, надяваме се, интересна за вас статия по темата.

Защо мъжете предпочитат бандана пред маска?

бандани

Банданата е аксесоар към облеклото, който допълва стила на носещия я. Тя има най-различни приложения и може да се използва както под формата на маска, така и за шалче, забрадка или лента за глава. Производителите на бандани изкараха на пазара най-различни дизайни, които са подходящи за мъжките представители на различните субкултури. Така например рапърите или скейтърите могат да си намерят кърпи с черепи, оръжия, чудовище и много други принтове.

В интернет пък вече се показаха клипчета, в които ни учат как да си направим противовирусна маска от бандана. Разбира се, този аксесоар не е типично мъжки и може да се използва и от противоположния пол. Дамите също намират хитри приложения на банданата, която употребяват за панделка на косата или ефектна забрадка с естетически издържана визия. И ако до този момент сте се чудили какви са тези кърпи по устите на хората, то вече имате отговора.

Какви бандани могат да се намерят на пазара?

Мъжете харесват класическия стил бандана – кърпа, която е прекрасно решение за лице и глава. Силният пол може да избира от стотици дизайни, които са подходящи за по-отпуснати хора, но също и за консервативните членове на обществото. Напоследък се появиха и бандани тип маски за уши, които са досущ, като маските против вируса. Те се закрепват с ластици, но са също толкова атрактивни и предоставят приятна визия. Противно на общоприетото мнение, бандани не се носят само от младежите, тъй като сме виждали и възрастни хора използващи този аксесоар и като шал.

бандани

И ако търсите качествен завършек на вашето облекло и искате да следвате последните тенденции в градската мода и урбанистичния стил на обличане, то тогава прибавете една бандана в шкафа си, за да бъдете актуални. Добрата новина е, че аксесоарът не е скъп, а в същото време е толкова функционален и модерен. Надяваме се, че статията ни е била интересна и ви желаем здраве.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *