За какво мъжете харчат най-много?

Прието е, че дамите харчат повече пари, отколкото мъжете. Нежната половина е луда по шопинга и го практикува при първа възможност, без значение от вида на покупките.

Интересното е, че силният пол също харчи и то немалки суми за различни неща. В следващите редове ще разгледаме за какво мъжете харчат най-много пари.

Статията ни се базира на направени анализи от различни агенции за социологически проучвания, които отразяваме за нашите посетители.


Автомобили и мотори

Пътна полиция започна акция с акцент върху мотоциклетистите

Леките коли и моторите са страст на мъжете, като това не е не нещо ново. Представителите на силния пол харчат луди пари за превозни средства. Почитателите на високите скорости предпочитат спортните возила, както и бързите маркови мотори. Разбира се, закупуването на автомобили е свързано с финансовите възможности на мъжа. Някои се насочват към новите коли, а други гледат да минат по-тънко, избирайки автомобил втора ръка. По-важното е, че мачовците не спират да търсят нови оферти, продават и препродават превозни средства почти постоянно.


За жени

Идеи за перфектната втора среща

Немалко проучвания сочат, че мъжете са склонни да правят огромни разходи за жени, без значение дали става дума за техните съпруги, интимни приятелки или компаньонки. Не е случайно, че се появиха цял куп „златотърсачки“, чийто критерии за добър мъж се свеждат до неговото финансово състояние и парите, които изкарва. Доколко правилно е това, е въпрос на друга гледна точка, която обаче няма да обсъждаме тук.

Алкохол и цигари

цигарите

Много мъже имат пороци, които признават, без да се налага да им се изтръгват думите с ченгел. Алкохолът и тютюнопушенето са често срещано явление за млади и по-възрастни мъжкари. Някои се задоволяват с 2-3 бири и пакет цигари, но има и такива, които пият по бутилка уиски и пушат по няколко кутии. Естествено, тези пороци вредят на здравето на мъжа, но пък навикът си е навик и трудно може да бъде изкоренен. Ето защо алкохолът и цигарите взимат 3-то място в класацията.


Ресторанти и дискотеки

Мъжът няма да бъде на място, ако не посещава различните видове заведения. Той не само харчи за себе си, но и черпи приятелски компании и любими жени. Много често ще срещнете мъже хвърлящи салфетки по луксозните чалготеки, а интересното е, че има и такива, хвърлящи истински пачки. Освен консумацията на напитки и храни, се плаща още за сепарета, музиканти, компаньонки и други. За мъжа е важно да демонстрира възможностите си на всеослушание.

Съвременна техника

телефона

Технологичните джаджи винаги са били интересни за мъжкия пол. Купуват се компютри, лаптопи, смартфони, таблети и други видове техника. Наблюдава се тенденцията мъжът да има най-новия телефон, последния модел лаптоп или модерен айпад. По-важното за силните хора, е да изглеждат гъзарски, без значение, че са похарчили и последната си стотинка от крехката заплата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *