видеоигри

Едно от по-добрите бягства от жегата и скуката през лятото учудващо могат да бъдат компютърните игри.

През последните години на геймърите са предлагани доста добри заглавия. Бяха създадени едни от най-емблематичните компютърни игри, обичани и играни от всички.

Тук ви предлагаме три от най-завладяващите игри, с които може да разнообразите монотонното си лятно ежедневие.


Mass Effect 2

Това е екшън ролева видео игра. Действието се развива през XXII век, когато човечеството е застрашено от насекомоподобна извънземна раса, известна като Колекционерите. Серията от игри на Mass Effect определено отбелязва пика си с втората игра от поредицата. Докато първата Mass Effect запознава феновете с интригуващи герои, които те биха искали да опознаят по-дълбоко, втората част представя персонажите на поредицата като индивиди с разнообразни надежди, мечти и чувства. Интересно за играта са привидно всевъзможните опции за разнообразни диалози между героите, което променя хода на събитията в историята на играта. Частиците от пъзела я правят сред най-добрите игри правени някога от компанията създала играта, като те все още не могат да достигнат успеха, пожънат от Mass Effect 2.

The Elder Scrolls V: Skyrim

И това e екшън ролева игра с отворен свят (можете да стигате до всяка точка от картата на играта по всяко време), разработена е от Bethesda Game Studios. Основната история на играта се върти около вашия герой – Dragonborn. Той има за цел да убие Алдуин, драконът, който яде светове и е пророкуван да унищожи и нашият свят. Въпреки че детайлите около героите не са перфектни, локациите, оръжията и броните са изпълнени блестящо. В играта имате безбройни мисии, като вие градите собствен сюжет около героя си и взимате решения в играта, свързани с мисиите и другите герои. Поради тези факти играта може да се играе многобройно пъти и винаги има потенциала да бъде различно изживяване. Това е игра, в която може да се потопите с месеци.

Grand Theft Auto V

Действието на играта се развива в сатирична версия на Южна Калифорния, където можете свободно да се разхождате из улиците на Лос Сантос (измислен град наподобяващ Лос Анджелис). Имате възможността да се придвижвате с всяко превозно средство, което намерите, както и да бягате от полицията, да участвате в престрелки и разнообразни мисии. От първата версия от поредицата на играта до сега, тя се е превърнала с най-печелившата за всички времена, генерирайки над 6 милиарда долара приходи през целия си живот. Зашеметяващите резултати са много показателни за резонанса на играта с феновете.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.