"Survivor" търси новите си герои

Приключенското риалити „Survivor“ отново се впуска в търсене на своите нови герои.

Всеки желаещ да се докаже в епични битки и различни изпитания на духа, да се изправи пред суровата същност на дивата природа и да оцелее, може да го направи в специалната секция в сайта на продукцията.

Новият сезон на „Survivor“ за пореден път ще заложи на оригинална концепция, като предложи ново и различно приключение, което ще изненада както участниците, така и зрителите.


Сред екзотичната и предизвикателна природа на Карибите и под мотото „В непознати води” , 7 сезон на „Survivor България“ ще докаже за пореден път, че признанието и титлата „Последният оцелял“ е за онзи, който притежава комплексни качества като устойчива психика, физическа сила, находчивост и стратегическо мислене.

Феновете на риалити формата ще станат свидетели не просто на мащабни физически битки и предизвикателства, но и на начина, по който участниците ще изживеят „Survivor“, търсейки отговор на безкрай въпроси…


„Мога ли да се справя в кризисни условия и ситуации?“, „Достатъчно силен ли съм?“, „Имам ли качествата да бъда лидер?“, „Мога ли да се доверя на човека до мен?“, „Мога ли да се доверя на интуицията си?“, „Струва ли си и къде е личният ми предел?“.

Всеки, който има смелостта да се гмурне в непознатите води на Survivor, може да го направи в сайта на предаването.

Идеята за Survivor принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове „Еми” и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб. Към момента „Survivor“ се излъчва в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят свои собствени локални версии на шоуто. В САЩ са продуцирани 40 сезона.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *