Страхил Иванов

Страхил Иванов е автор в мъжкия портал © Мустак и един от най-успешните фитнес треньори в България, помогнал на хиляди хора да променят живота си чрез хранене и тренировки. Той завършва “Културизъм и фитнес културизъм” в треньорския факултет на НСА, като още отпреди това има силни интереси към спорта и здравословното хранене. Преборва се с тежкото си детство и успява да трансформира тялото и мисленето си.

“Мотивирай себе си” е първата книга на Страхил. Без значение дали искаш да промениш кариерата си, да подобриш отношенията си с другите или пък да промениш тялото си, трябва да намериш мотивацията, която да те отведе до желаните цели. Мотивацията е движещата сила, която ще ти помогне да вървиш напред!

Тази седмица © Мустак | Мъжката зона даде възможност на трима свои читатели да спечелят книгата на Страхил Иванов “Мотивирай себе си! Един друг поглед!”.


Въпросът беше: Как се нарича фитнес уредът, наподобяващ топка за боулинг, изработен от метал и с обла дръжка отгоре?

Верният отговор: Пудовка.

Книгата на Страхил Иванов “Мотивирай себе си! Един друг поглед!” печелят: Мартин Григоров от гр. Перник, Николай Славов от гр. Стара Загора и Васил Мирчев от гр. София.

Благодарим на всички участници и честито на печелившите!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *