Как да изградим блестящ авторитет?
Евтини самолетни билети

Сделки, богатство, известност, пари… А може би и съвкупността от четирите. Какво е успехът за един мъж? Защо успешните мъже са интересни и желани?

Успелият мъж търси, изгражда, създава, завладява, преценява и побеждава. Според учени след успешна сделка мъжкият мозък произвежда различни вещества, които покачват нивото на хормоните в мъжкото тяло и да, определено успехът има характерен вкус.

Дали ще бъде успешен в бизнеса или в новите технологии. Дали ще се занимава в сферата на компютърния софтуер или ще разработва игри и модели на автомобили. Дали ще е в сферата на политиката, икономиката или шоубизнеса… Успехът е категория, която поставя мъжете едно стъпало по-нагоре.

Мъжкият стил

И тук не говорим за късмет, а за характер, воля и дисциплина. Да, именно дисциплина! Важен компонент за успеха. Повечето мъже, успели в кариерата, разбират колко е важно да притежаваш амбиция, устременост и характер. Характерът се изгражда, а успехът е възможен при силен характер.

Парите са хубаво нещо, но успелият мъж знае цената им и че те имат смисъл, когато са изкарани по точно определен начин. После идва времето на забавленията, но едва след постигнат резултат.


Мъжете са практични и гледат рационално на своя успех. Да, те разбират това, че времето и ресурсите са ценни и се състезават да постигат повече резултати и качество в дейността, с която се занимават.

Те са устремени именно към целта. За тях целта е важна. Има една максима, която гласи: „Случайни успехи няма“. Успехът е труд, воля и избор. А и жените определено харесват успелите мъже – като стил, държание, образ и поведение.

Така че не стойте на дивана вкъщи, а се развивайте, стремете се към успехи и се изкачвайте нагоре, към известността и по-добрият начин на живот.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.