Кръв във Виена

Тази есен младият лекар-психоаналитик Макс Либерман и детектив Оскар Райнхард отново се впускат в разследвания на убийства из потайностите на австрийската столица от епохата на Зигмунд Фройд.

Криминалният минисериал „Кръв във Виена“ се завръща в ТВ дома на епичната драма, Epic Drama, на 22 ноември – всеки понеделник от 22:00 часа.

Вторият сезон има повече интрига, мистерия и необичайни за времето техники на разследване. Завръщаме се там, където ни остави последния епизод на първи сезон – в 1907 г.


Този път самият Макс става обект на разследване на убийство, тъй като един от пациентите му се оказва жертва в най-новия им случай, така че на Макс и Оскар се налага да положат усилия да изчистят името на младия лекар.

В симпатичния актьорски състав отново са Матю Биърд (от The Imitation Game с Бенедект Къмбърбач и сериала Avenue 5) като доктор Макс Либерман, австрийският актьор Юрген Мауер (от сериалите Tatort и Perfume на Netflix) в ролята на инспектор Оскар Райнхард, както и Конлет Хил (познат като Варис от Game of Thrones) в поддържащата роля на бащата на Макс, Мендел Либерман.


Новодошла в сезона е актрисата Луси Грифитс, която поемата ролята на Амелия Литгейт от Джесика ДеГоу. Луси е позната от ТВ сериали като True Blood и Preacher и филмите A New York Winter’s Tale и The Numbers Station. По мотиви от бестселърите на Франк Талис, „Кръв във Виена“ ще ни предложи още три нови истории, които оживяват на екрана.

Във Виена е настъпила есента. Младият лекар Макс Либерман и инспектор Оскар Райнхард отново работят в екип, за да разкриват из целия град престъпления, които изглеждат нерешими. Тандемът посещава бедняшкия квартал на града, за да проучи случая на осакатен труп, свързан със Сикрет сървис.

Кръв във Виена

За огромна неохота на Оскар двамата се сблъскват с трудности, когато се налага манастир да сътрудничи в разследването на убийство на монах; това кара Макс да мине под прикритие, за да разбере какво се е случило. По време на разследването той отново се оказва в опасна близост до бившата си годеница…

Вижте дали Макс и Оскар ще сполучат с хващането на убийците в сезон 2 на „Кръв във Виена“ по Epic Drama всеки понеделник от 22:00 часа – от 22 ноември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *